Το πρόγραμμα μεταδιδακτορικής έρευνας παρέχει εξειδίκευση στο γνωστικό πεδίο του Τμήματος και σε συγγενή πεδία. Με σκοπό την ενίσχυση του ερευνητικού έργου του, το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας μπορεί να εγκρίνει τη διεξαγωγή μεταδιδακτορικής έρευνας από μεταδιδακτορικούς ερευνητές/ερευνήτριες. Η μεταδιδακτορική έρευνα πρέπει να συνιστά πρωτότυπη ερευνητική συμβολή στα γνωστικά αντικείμενα του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας ή/και σε συγγενή πεδία. Η θέση του/της μεταδιδακτορικού/ής ερευνητή/ερευνήτριας είναι άμισθη. Ο/Η μεταδιδακτορικός/ή ερευνητής/ερευνήτρια μπορεί να χρηματοδοτείται για μέρος ή το σύνολο της χρονικής διάρκειας της έρευνάς του/της, εφόσον αυτή αποτελεί τμήμα ερευνητικού προγράμματος.

 

Κανονισμός Μεταδιδακτορικής Έρευνας pdf blue small

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Άμεση πρόσβαση, με ένα κλικ, σε όλες τις χρήσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες καθημερινής χρήσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τελευταία Νέα

Διαλέξεις - Εκδηλώσεις

testimonial author Τα Όρια της Δημοκρατίας. Η συμμετοχή ως Διανεμητικό Πρόβλημα

Διάλεξη του καθηγητή κ. Stephan Lessenich στις 14 Νοεμβρίου 2022 στις 6μμ. Η διάλεξη είναι ανοιχτή προς όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Ruth Benedict

Πολιτική & Οδηγίες

Εικόνες

Επικοινωνήστε

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: +30 210 920 1047, +30 210 920 1406
Email: santhrop'@'panteion.gr

Τοποθεσία

Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα

Προσωπικά δεδομένα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και απαιτούνται για την επίτευξη των σκοπών που αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Αποδεχόμενοι αυτό Ή κάνοντας κύλιση σε αυτήν τη σελίδα Ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.